Åbent Hus – Kulturnatten ’23 opgaver

Åbent Hus – Kulturnatten ’23 opgaver

Åbent Hus – Kulturnatten ’23 opgaver

VIL DU UDFØRE DIN PLIGT TIL KULTURNATTEN?

As-salâmu ’alaykum wa rahmatullâhi wa barakâtuh brødre og søstre

Wakf er i gang med forberedelser til Kulturnatten den 13. oktober 2023, in shaa Allah. Vi ved, at det er en forpligtelse for os at bidrage til Da’wah og det har du mulighed for at gøre her. Vi har nemlig brug for din hjælp, så vi sammen bi’ithn iLlah gør det til en succes.

Kulturnatten er fra kl. 18:00 – 23:00. Vi har flere arbejdsområder, både før, under og efter, hvor vi har brug for hjælpere og ansvarlige. Vil du høste en masse belønninger, så giv en hånd. Selvom du kun hjælper i en time eller to. Tilmeld dig her, hvor du også kan læse mere om opgaverne.

Fristen for at tilmelde sig er den 24. september 2023.

For yderligere spørgsmål kontakt Saima F. Ahmad på e-mail: Tilmeld-kn23@wakf.com

Jazakum Allahu khayran

På vegne af arbejdsgruppen for Kulturnatten ‘23

Det Islamiske Trossamfund (WAKF) og Muslimsk Ungdom i Danmark

Køn(Påkrævet)
Du skal have WhatsApp downloaded og tilsluttet dette mobil nr.
E-mail(Påkrævet)
Er du medlem af Muslimsk Ungdom i Danmark eller WAKF?(Påkrævet)

Områder og vagter:

Udfyld venligst gerne flere områder og tidspunkter hvis du har mulighed for det. Du modtager en ENDELIG BEKRÆFTELSE, når vi har fordelt vagter.
Hidden
Rengøring dagen før Kulturnatten, d. 12/10-2023 fra kl. 16:00 – 21:00 (brødre og søstre)
Moskeen skal skinne, når vi får besøg på Kulturnatten. Vi har brug for hjælp til at gøre rent i hovedbygningen, vejen, gårdene og moskeen.
Hidden
Opsætning fra kl. 15:00 – 18:00 (brødre og søstre)
Vi skal klargøre moskeen, gården, cafeteriet og biblioteket. Vi har brug for hjælpere til opgaven.
Hidden
Velkomstboden fra kl. 18:00 – 23:00 (brødre og søstre)
Vi har brug for hjælpere, der kan byde folk velkommen og fortælle om dagens program og henvise til QR kode, hvor man kan se programmet samt byde på noget slik og bede dem om at udfylde en evaluering til sidst. Der skal tælles, hvor mange gæster der ankommer. Vi skal også have en ansvarlig for området, der kan sikre sig, at der er de ting, der skal bruges til velkomstboden og sikre, at hjælperne kommer til sin vagt også for dørmændene.
Dørmænd fra kl. 18:00 – 23:00 (brødre)
Vi har brug for nogen til at sørge for at åbne og lukke døre ved hovedbygningen samt vise vej, hvis gæster har brug for hjælp.
Hidden
Børneaktiviteter fra 18:00 – 23:00 (brødre og søstre)
Vi skal have hjælpere til dagen, der kan sørge for en fx skattejagt eller børneaktiviteter for gæsternes børn. I skal op til Kulturnatten lægge en plan for dagen og sørge for indkøb. Der skal helst være to på vagt af gangen. Vi skal også have en ansvarlig for området, som vil være med til at planlægge aktiviteterne og sikre at hjælperne kommer til sin vagt.
Hygge-/snakkehjørne fra 18:00 – 23:00 (brødre og søstre)
Vi har et hyggehjørne, hvor folk kan komme og tale med en muslim om islam om løst og fast. Der er brug for personlige værter i tidsrummet. Værterne må som minimum gerne være i gang med Tanzeel eller have gennemført forløbet. Der vil blive serveret marokkansk te og snacks.
Islamisk tøj fra kl. 18:00 – 23:00 (søstre)
Vi har brug for hjælpere, der kan hjælpe gæsterne med at sætte tørklæde, thawb, kufi mv. på samt besvare spørgsmål omkring islamisk påklædning. Hjælperne må som minimum gerne være i gang med Najm Akademi, Tanzeel Akademi eller Sakeena Akademi eller have gennemført forløbet.
Hidden
Henna fra kl. 18:00 – 23:00 (søstre)
Vi har brug for nogen, der kan lægge henna og sørge for indkøb af henna.
Cafeteriet fra kl. 18:00 – 23:00 (brødre)
Vi har brug for hjælpere til at holde øje med, at der er mad og service nok på fadene – have tæt kontakt til Wakfs køkkenansvarlige. Er der ikke mere mad, så fjern fadene og stil de andre tættere på hinanden. Orientere sig om hvad der er i fadene, hvis folk spørger ind til det. Sørg for at skraldespandene bliver tømt og puttet nye poser i sørge for at bordene er rene. Vi har også brug for ansvarlig for området, som kan være der allerede fra opsætningsstart samt tage imod retter der kommer ude fra. Man skal sikre at hjælperne sættes i gang og sikre at hjælperne kommer til sin vagt.
Hidden
Dørmænd fra kl. 18:00 – 23:00 (brødre)
Vi har brug for nogen til at sørge for at åbne og lukke døre ved hovedbygningen samt vise vej, hvis gæster har brug for hjælp.
Oprydning fra kl. 23:00 -> (brødre og søstre)
Der er brug for en masse hjælpere til at rydde op og lægge alle ting på plads på lageret. Hvis der ikke er så mange folk til sidst, kan man godt begynde at rydde op fra kl. ca. 22.30.
Mad og dessert (brødre og søstre)
Vi har brug for at folk, der kan lave nogle lækre kulinariske retter, som kan serveres til vores gæster. Vi vil også gerne have, at I laver noget dessert. Al maden skal afleveres inden kl. 17.00. Husk at skrive på hvad maden indeholder og dit navn på bunden af fadet, hvis du vil have det retur.
Hjælpe med at dele flyers ud
Vi har brug for folk, der kan hjælpe med at dele en A5 flyer ud blandt ikke-muslimske venner og bekendte, uddannelsespladser, butikker m.m. Flyers kan hentes på biblioteket fra den 25. september 2023. Tidspunkt aftales senere.