Har ikke MobilePay 2

Har ikke MobilePay 2

Har ikke MobilePay

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Fødselsdato*
Køn*

Er du lærer, læge, pædagog? Måske du studerer økonomi, it eller noget helt tredje? Eller er du uddannet maler, tømrer eller designer? Måske du er på en bestemt linje på gymnasiet? Fortæl os om det her.
Beskæftigelse*
Fortæl os hvilken branche du arbejder i og har erfaring med. Det kan hjælpe os med at kende til dine kompetencer.
Fortæl os om dine interesser og talenter. Er du god til at tegne eller fodbold? Måske du interesserer dig for at programmere, poesi eller politik? Har du en kreativ eller nørdet side? Del det hele med os, uanset hvad det er! Det giver os et indblik, som kan hjælpe os med din medlemsrejse.

Er elev hos Muslimsk Ungdom i Danmark i…*
Vi har adskillige vidensudbud hos Muslimsk Ungdom i Danmark. Er du studerende eller elev i et eller flere, så bedes du venligst markere det her (du kan vælge flere).
Hvis ja, skriv deres navne her
Hvilket type medlem er du interesseret i at være?*
Det giver os en indledende idé om hvilket type medlem du gerne vil være, men bare rolig, du kan altid ændre mening. Du kan markere flere, f.eks. Aktivt Medlem og Videnssøgende Medlem hvis du vil være en kombination.

Kontingent*
Har du lyst til at betale mere end 100kr. om måneden er du også velkommen til det. Dit kontingent er Sadaqah (velgørenhed).
Samtykke*
Jeg bekræfter, hermed at Muslimsk Ungdom i Danmark må bevare ovenstående oplysninger. Bemærk, at man skal udfylde sine betalingsoplysninger på næste side.